Poradna Plastkon Samozavlažovací Truhlík FANTAZIE hnědá 40 x 19 x 18 cm

Autor: | Vloženo: 05.06.2019 000 11:28 | Témata: Poradna Plastkon Samozavlažovací Truhlík FANTAZIE hnědá 40 x 19 x 18 cm

Instalace truhlíků gardenie smart 1m

Návod je v angličtině a nejasný. Podle obrázku by se měly navrtat odtokové díry. Není ale uvedeno jak vysoko. Tedy kolik cm se doporučuje ponechat výšku hladiny vody. Dále není jasné k čemu jsou všechny plastové díly. Pochopil jsem pouze kulaté záslepky(c), nádobku s vodoměrkou na dolívání (a), a 2 ks plastových držáků sloužících zřejmě ke stabilizaci šířky truhlíku (b). Ploché plastové části (d) byly jen ve 2 zakoupených truhlících ze 4. Podle detailu (4) na obrázku se mají někam zasunout. Nevím však je-li to technicky možné, a není mi jasná jejich funkce. Součástí balení každého truhlíku jsou i 2 kratší plastové části, které na obrázku vůbec nejsou. Nemám tušení k čemu mají sloužit.

Chci nasadit balkonová rajčata. Každý truhlík má 8 (nasávacích) otvorů. Jsou určeny pro kořínky sazeniček nebo je vhodné rostlinky sadit mimo ně? A není dobré do těchto otvorů nasypat trochu hrubozrnného křemičitého písku?


Předem děkuji za radu. V případě, že mi poskytnete tlf.číslo tak bych se ozval.

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.