Nejnovější recenze ze sekce Květináče a truhlíky
perfektní květináč. Je stabilní, má kolečka pro lepší manipulaci, v bílé barvě vypadá perfektně. Materiálově není ani tenký a ani extra silný. Je akorát. V jednom mám zasázený olivovník, v druhém meruňku. Vypadá krásně a pro stromky, vzhledem k velikosti květináče, je dostačující.
snadná montáž, dobře vypadá
- Květináč je v top stavu - měla jsem pochybnosti, když jsem rozbalila krabici, ale stačilo ho otřít mokrým hadrem, byl jen zaprášený :)
- Cena je oproti jiným obchodům bezkonkurenční
- nic :)
- Dle obrázku má být truhlík mocca,ale je to do šedé barvy.Jsem velmi zklamaná.
Hezký obal a rozumná cena .jsem spokojená.
Produkt je dostatečně stabilní, vyrobený z pevného materiálu. Ke koupi tohoto produktu jsem se s mamkou rozhodla zejména proto že už kdysi dávno před xx lety jsme si pořídily to stejné a i nyní je to takřka ve stejném stavu, a to jsem tehdy byla ještě malá. Takže ano, doporučuji.
Blumfeldt Blum High Grow Straight vyvýšený záhon 120 x 60 x 60 cm 432 l ocel (GDMB4-HighGrow120-BE)
Přidáno: 31. července 2024
(naposledy upraveno 31. července 2024)
Zakoupeno v Blumfeldt
- Nebolí záda je pohodlný
Kromě křehkosti materiálu žádný problém.
- Dobrá cena i kvalita
splňuje očekávání
Ještě nemohu ohodnotit, jelikož truhlíky ještě nejsou složené, protože 2 díly jsou poškozené ulomená čast.
Již jsem díly včera 30.7.2024 nafotila a poslala na adr. [email protected]
- Záhon je nestabilní, sotva stojí i bez hlíny a při naplnění dojde k de k deformaci. Jedno lanko uprostřed deformaci nezabání a bude mít problém vydržet alespoň dobu záruky. Je příliš tenké bez oplastování.
- Záhony nelze stohovat, jsou chybně vyrobeny, prolisy jsou chybně vylisované, nepasují na sebe a proto záhon nelze stohovat. Nijak na sobě nedrží. Chybné prolisy na spojení ( stohování) zavázejí a bylo mi doporučeno je odřezat. Údajně to jsou nálitky. Je to nesmysl!!! Nálitek vypadá jinak. Záhony nejdou bez velkých úprav stohovat. Musí se odřezat prolisy, vyrobit nové lanka ve dvojnásobném počtu a záhony na sobě se musí sešroubovat, nebo přinýtovat. I pak je to velmi chatrné. Proto doporučuji, na patro nekupovat!!!
kvalitní produkt
Velký prostorný hezky design
- Hezký a účelový
pěkný
Hezký a kvalitní výrobek
Hezký a kvalitní výrobek
Truhlíky použiji později, ale jsem spokojená, líbí se mi.
- Velice dekorativní